Добавлено: Вт Ноя 15, 2011 2:13 am Заголовок сообщения: Za Juliu
Lako ti je sada biti jaka. Imaš poduzetnika iza sebe, novac koji dolazi bez prestanka; i misliš da imaš svu moć svijeta. Ali ja te vidim. Vidim te kroz onu masku koju nosiš. Vidim te kada sam trijezna, vidim te kada sam pijana, vidim te kada sam nadrogirana i kada sam čista poput suze. Samo mi nije jasno zašto to radiš… Nekoć sam te voljela više od svega, živjela za tebe i vidjela samo tebe. Borila sam se protiv svih koji su me sputavali i omalovažavali, vjerujući u tebe, a onda… a onda si okrenula ploču. U tom trenutku srce mi se slomilo. Mislila sam kako uvijek svemu treba doći kraj i kada je doista došao kraj, bila sam nestvarno mirna, spokojna. Premda nisam bila svjesna… I onda kad sam postala, bilo mi je svejedno. I to me ljuti. To što te nekoć voljeh više od svega, a na kraju mi je svejedno. To što ne mariš više ni za što osim svojeg profita, svoje reputacije i svoje slave, a ja, i ljudi poput mene su te stvorili. No usprkos svemu, vidim te i dalje. I znam da to nisi ti…